Recept
Kycklingfilé i chilibuljong

Kyckling i god buljong där det är supergott att mosa potatisen.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 30min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfilé
- 2 st Gul lök, små
- 1 msk Olja
- 2 tsk Chipotle chilipasta
- 2 msk Tomatpuré
- 2 dl Vitt vin
- 4 dl Buljong
- 2 st Morot
- 4 krm Salt
- Bladpersilja
Tillagning:
-
Skär varje filé i 3-5 bitar.
-
Finhacka löken. Fräs kött och lök i en gryta. Lyft upp köttbitarna och håll dem varma.
-
Skiva moroten och låt det fräsa med löken ett par minuter. Tillsätt chilipasta och tomatpuré. Häll i vin och buljong. Låt koka livligt 10 min. utan lock.
-
Lägg tillbaka köttet och låt alltsammans bli varmt. Garnera med bladpersilja
-
Servera kokt potatis och sallad till.
Liknande recept
Läs mer om Teriyaki kyckling med svamp, salladslök & picklad gurka
Teriyaki kyckling med svamp, salladslök & picklad gurka
Läs mer om Örtstekt kycklingbröstfilé, kantarellsås & rostade småpotatisar
Örtstekt kycklingbröstfilé, kantarellsås & rostade småpotatisar
Läs mer om Parmesan och rosmaringratinerad kycklingbröstfilé med tomatbrässerad zuccini och potatisgratäng
Parmesan och rosmaringratinerad kycklingbröstfilé med tomatbrässerad zuccini och potatisgratäng
Läs mer om Tvådelad kycklingfilé i asiatisk marinad & nudelsallad
Tvådelad kycklingfilé i asiatisk marinad & nudelsallad
Läs mer om Kycklingfilé med ädelost och hasselnötter
Kycklingfilé med ädelost och hasselnötter
Läs mer om Krämig kycklingpasta med skogs- champinjoner, parmesanost och vitt vin
Krämig kycklingpasta med skogs- champinjoner, parmesanost och vitt vin
Läs mer om Ugnsgratinerad kycklingfilé med soltorkade tomater, oliver & basilika
Ugnsgratinerad kycklingfilé med soltorkade tomater, oliver & basilika
Läs mer om Cornflakes filé
Cornflakes filé
Läs mer om Clubsandwich med tonfisk & currymajonnäs
Clubsandwich med tonfisk & currymajonnäs
Läs mer om Chili & Cashewstekta innerfiléer med mango- och currybulgur & ingefära yoghurt