Recept
Maharadjans filé
Kycklingfilégryta med indiska smaker.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 25min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer
- 0.5 st Purjolök
- 0.5 st Gul lök
- 0.5 st Syrligt äpple
- Olja
- 4 tsk Currypasta mild
- 2 msk Tomatpuré
- 4 tsk Kinesisk soja
- 1 dl Buljong
- 3 dl Vatten
- 1 dl Grädde
- 2 msk Mango chutney
- 2 st Stötta kardemummakärnor
Tillagning:
-
Strimla köttet. Finhacka lök och äpple.
-
Bryn köttet i stekgryta. Lägg i grönsakerna och låt puttra i 5 min.
-
Rör ner currypasta, tomatpuré och soja. Häll i buljong, vatten och grädde. Låt sjuda under lock i 10 min.
-
Tillsätt stötta kardemummakärnor och smaka av med salt och peppar.
Liknande recept
Läs mer om Teriyaki kyckling med svamp, salladslök & picklad gurka
Teriyaki kyckling med svamp, salladslök & picklad gurka
Läs mer om Senapskyckling
Senapskyckling
Läs mer om Sambalfilé
Sambalfilé
Läs mer om Vitlöksdoftande kycklingfilé
Vitlöksdoftande kycklingfilé
Läs mer om Kycklingstroganoff
Kycklingstroganoff
Läs mer om Kycklinggryta med sting
Kycklinggryta med sting
Läs mer om Krämig kycklingpasta med skogs- champinjoner, parmesanost och vitt vin
Krämig kycklingpasta med skogs- champinjoner, parmesanost och vitt vin
Läs mer om Kycklinggryta med dragon och Dijon
Kycklinggryta med dragon och Dijon
Läs mer om Hot currykyckling
Hot currykyckling
Läs mer om Grillad Tvådelad filé m. sötpotatiskompott