Majskycklinglårfilé i panna

Majskycklinglårfilé i panna

4 pers

Ingredienser

600 g Majskycklinglårfilé
50 g Lufttorkad skinka i strimlor
1 st Gul lök i skivor
200 g Champinjoner, kvartade eller skivade
1 kruka Dragon, fint strimlad
1 kruka Bladpersilja, fint strimlad
1 dl Vitt vin
2 dl Grädde
Salt
Nymalen Vit- eller svartpeppar
Olja till stekning

Visa produkter som passar för recept

Gör så här

Skär lårfiléerna i mindre bitar och krydda med salt.
Stek lårfiléerna på hög värme i olja tills de fått färg, tillsätt lök och champinjoner och stek ytterligare i 2-3 min på hög värme.
Tillsätt vitt vin och låt koka torrt, tillsätt grädde och örter och låt bubbla ihop till simmig sås.
Smaka av med salt och nymalen peppar. Toppa med strimlad skinka.
Servera med valfritt tillbehör.

Våra recept

 
 
Kategorier
Tillfällen
Världens kök