Antal personer:
Tillagningstid: 15min
Ingredienser
- 1 pkt Marinerad majskycklingfilé Summer BBQ
- 1 st Burk svarta bönor, sköljda och silade
- 2 st Tomater, urkärnade, fint hackade
- 0.5 st Rödlök, fint hackad
- 1 st Knippe persilja, finhackad
- 0.5 dl Olivolja
- 1 st Citron, zest och saft
- 0.5 dl Rostade mandelspån
Tillagning:
-
Riv citronskalet med ett zestjärn.
-
Blanda bönor, tomater, rödlök, olivolja, citronzest och juice i en skål och rör om försiktigt.
-
Garnera bönsalsan med persiljan och mandelspånet precis innan servering.
-
Servera gärna till grillad kyckling, gärna vår marinerade majskycklingfilé Summer BBQ.
Liknande recept
Läs mer om Fluffig moussaka med potatis, aubergine och tomat
Fluffig moussaka med potatis, aubergine och tomat
Läs mer om Rostad auberginekräm med yoghurt, granatäpple och mynta
Rostad auberginekräm med yoghurt, granatäpple och mynta
Läs mer om Loaded potatoes med picklad lök, getost och chili
Loaded potatoes med picklad lök, getost och chili
Läs mer om Krispig sommarsallad med zaatar och vispad fetaost
Krispig sommarsallad med zaatar och vispad fetaost
Läs mer om Grillad majskycklingfilé med rostad tomatsallad med sardeller, gröna oliver och oregano
Grillad majskycklingfilé med rostad tomatsallad med sardeller, gröna oliver och oregano
Läs mer om Pesto med blandade örter, miso och rostade nötter
Pesto med blandade örter, miso och rostade nötter
Läs mer om Örthummus toppad med rå lök och het paprika
Örthummus toppad med rå lök och het paprika
Läs mer om Romansallad med gurka och krämig japansk dressing
Romansallad med gurka och krämig japansk dressing
Läs mer om Potatissallad med bakade betor och getost
Potatissallad med bakade betor och getost
Läs mer om Fattoush – krispig sallad med granatäpple och stekt libabröd