Antal personer:
Tillagningstid: 15min
Ingredienser
- 1 pkt Marinerad majskycklingfilé Summer BBQ
- 1 st Burk svarta bönor, sköljda och silade
- 2 st Tomater, urkärnade, fint hackade
- 0.5 st Rödlök, fint hackad
- 1 st Knippe persilja, finhackad
- 0.5 dl Olivolja
- 1 st Citron, zest och saft
- 0.5 dl Rostade mandelspån
Tillagning:
-
Riv citronskalet med ett zestjärn.
-
Blanda bönor, tomater, rödlök, olivolja, citronzest och juice i en skål och rör om försiktigt.
-
Garnera bönsalsan med persiljan och mandelspånet precis innan servering.
-
Servera gärna till grillad kyckling, gärna vår marinerade majskycklingfilé Summer BBQ.
Liknande recept
Läs mer om Havre-sallad med grillad sparris och ruccoladressing
Havre-sallad med grillad sparris och ruccoladressing
Läs mer om Snabb Caesar-flirtande sallad med yoghurtdressing smaksatt med sardell, citron och vitlök
Snabb Caesar-flirtande sallad med yoghurtdressing smaksatt med sardell, citron och vitlök
Läs mer om Grillad majskycklingfilé med rostad tomatsallad med sardeller, gröna oliver och oregano
Grillad majskycklingfilé med rostad tomatsallad med sardeller, gröna oliver och oregano
Läs mer om Mac ´n cheese med ostbågar, koriander & salladslök
Mac ´n cheese med ostbågar, koriander & salladslök
Läs mer om Salladsklyftor med blue cheese-dressing och bacon
Salladsklyftor med blue cheese-dressing och bacon
Läs mer om Vattenmelon med mynta och chipotle
Vattenmelon med mynta och chipotle
Läs mer om Örthummus toppad med rå lök och het paprika
Örthummus toppad med rå lök och het paprika
Läs mer om Picklade grönsaker
Picklade grönsaker
Läs mer om Grillad kyckling med tomat, mozzarella & grillad paprika
Grillad kyckling med tomat, mozzarella & grillad paprika
Läs mer om Fattoush – krispig sallad med granatäpple och stekt libabröd