Antal personer:
Tillagningstid: 15min
Ingredienser
- 1 pkt Marinerad majskycklingfilé Summer BBQ
- 1 st Burk svarta bönor, sköljda och silade
- 2 st Tomater, urkärnade, fint hackade
- 0.5 st Rödlök, fint hackad
- 1 st Knippe persilja, finhackad
- 0.5 dl Olivolja
- 1 st Citron, zest och saft
- 0.5 dl Rostade mandelspån
Tillagning:
-
Riv citronskalet med ett zestjärn.
-
Blanda bönor, tomater, rödlök, olivolja, citronzest och juice i en skål och rör om försiktigt.
-
Garnera bönsalsan med persiljan och mandelspånet precis innan servering.
-
Servera gärna till grillad kyckling, gärna vår marinerade majskycklingfilé Summer BBQ.
Liknande recept
Läs mer om Grillad sparris i soja-fläder-dressing
Grillad sparris i soja-fläder-dressing
Läs mer om Grillad majs med misomajonnäs, salladslök och rostade sesamfrön
Grillad majs med misomajonnäs, salladslök och rostade sesamfrön
Läs mer om Krämig sallad med rädisor, bittra blad och äpple
Krämig sallad med rädisor, bittra blad och äpple
Läs mer om Mac ´n cheese med ostbågar, koriander & salladslök
Mac ´n cheese med ostbågar, koriander & salladslök
Läs mer om Romansallad med gurka och krämig japansk dressing
Romansallad med gurka och krämig japansk dressing
Läs mer om Grillfilé Sandwich med tomat & coleslaw
Grillfilé Sandwich med tomat & coleslaw
Läs mer om Grillad kyckling med rostad potatissallad & spetspaprika
Grillad kyckling med rostad potatissallad & spetspaprika
Läs mer om Grillad Kyckling med lök & vaxbönsallad Dijonaisse
Grillad Kyckling med lök & vaxbönsallad Dijonaisse
Läs mer om Chicken Wings med grillade grönsaker
Chicken Wings med grillade grönsaker
Läs mer om Grillad kycklinglårfilé med couscous & tomat-russin relish (salsa)