Antal personer:
Tillagningstid: 15min
Ingredienser
- 1 pkt Marinerad majskycklingfilé Summer BBQ
- 1 st Burk svarta bönor, sköljda och silade
- 2 st Tomater, urkärnade, fint hackade
- 0.5 st Rödlök, fint hackad
- 1 st Knippe persilja, finhackad
- 0.5 dl Olivolja
- 1 st Citron, zest och saft
- 0.5 dl Rostade mandelspån
Tillagning:
-
Riv citronskalet med ett zestjärn.
-
Blanda bönor, tomater, rödlök, olivolja, citronzest och juice i en skål och rör om försiktigt.
-
Garnera bönsalsan med persiljan och mandelspånet precis innan servering.
-
Servera gärna till grillad kyckling, gärna vår marinerade majskycklingfilé Summer BBQ.
Liknande recept
Läs mer om Havre-sallad med grillad sparris och ruccoladressing
Havre-sallad med grillad sparris och ruccoladressing
Läs mer om Snabb Caesar-flirtande sallad med yoghurtdressing smaksatt med sardell, citron och vitlök
Snabb Caesar-flirtande sallad med yoghurtdressing smaksatt med sardell, citron och vitlök
Läs mer om Loaded potatoes med picklad lök, getost och chili
Loaded potatoes med picklad lök, getost och chili
Läs mer om Grillad majs med misomajonnäs, salladslök och rostade sesamfrön
Grillad majs med misomajonnäs, salladslök och rostade sesamfrön
Läs mer om Sparrisrisotto med citron och pecorino
Sparrisrisotto med citron och pecorino
Läs mer om Sommarsnabb bearnaisesås
Sommarsnabb bearnaisesås
Läs mer om Romansallad med gurka och krämig japansk dressing
Romansallad med gurka och krämig japansk dressing
Läs mer om Krispig sallad med bluecheese dressing och rostade valnötter
Krispig sallad med bluecheese dressing och rostade valnötter
Läs mer om Grillade kycklingfiléer med bakad minipotatis à la Provencale
Grillade kycklingfiléer med bakad minipotatis à la Provencale
Läs mer om Drumsticks med grillad majskolv & BBQ-marinerade bönor