Recept

Tomat- och getostgratinerad kycklingcannelloni med bladspenat

0
(0)
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 600 g Kycklinglårfilé
  • 1 tsk Oregano
  • 1 st Vitlöksklyfta, pressad
  • 70 g Bladspenat
  • 12 st Förkokta lasagneplattor eller färska plattor.
  • 2 dl Grädde
  • 2 dl Mjölk
  • Maizena strö
  • 100 g Getostrulle
  • 3 dl Färdigsmaksatt tomatsås

Tillagning:

  1. Stek kycklingen i lite smör, ta i oreganon och pressad vitlök. Ta i bladspenaten på slutet och låt fräsa med 1 minut.

  2. Fördela kycklingfyllningen på pastaplattorna och rulla ihop. Smörj en ugnsfast form och lägg skarven nedåt.

  3. Koka upp grädde och mjölk, red av med lite maizena till såskonsistens. Koka under omrörning. Smula ner getosten, smaka av med salt och peppar.

  4. Bred tomatsåsen över cannellonin och därefter getostsåsen ovanpå. Gratinera i ugnen på 225°C i ca 30 min.

  5. Servera med rucola och tomatsallad

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Kycklinglårfilé

Läs mer

Liknande recept

Helrostad vitlöks- och paprikasmörad majskyckling med krämig tomatrisoni

90min
4.5
(4)

Taco på stekt majskycklinglårfilé

35min
4
(4)

Bacongrillad Solbacka kyckling med gräddkokt savoykål, syrad rödkål och buljongkokt potatis

90min
4.6
(5)

Solbackakyckling

120min
3.7
(158)

Parmesan & pankopanerad kyckling med ljummen tomatsallad

40min
4.1
(54)

Festgratäng med blå och gröna druvor

40min
4
(4)

Kycklingrullader med Salami och Oliver

30min
0
(0)

Helstekt majskyckling med citron och timjanglace, rostad vitlöksgrädde, tomat, sparris och lök

70min
4.1
(28)

Hel ugnsrostad majskyckling med sparris och hollandaisesås med mandel & olivolja

60min
3
(7)

Glaserade Majskycklingben med frisk kålsallad

0
(0)