Antal personer:
Tillagningstid: 30min
Ingredienser
- 8 st Kycklinglårfilé
- 4 st Skivor salami
- 8 st Vitlöksoliver
- 8 st Färska champinjoner
- 2 krm Timjan
- Olja, kinesisk soja, pepparmix till pensling
Tillagning:
-
Klipp salamiskivorna mycket fint. Finhacka oliver och svamp. Blanda samman salami, oliver, svamp och timjan.
-
Fördela fyllningen över lårfiléerna. Rulla ihop dem och fäst skarven med tandpetare.
-
Pensla kycklingen med oljeblandningen. Stek i ugn 20-30 min, 200°C, eller tills köttsaften är genomskinlig och klar.
-
Serveras kycklingrulladerna med kokt ris och sallad. Kan även serveras kalla med grekisk sallad till.
Liknande recept
Läs mer om Hel Majskyckling i gryta
Hel Majskyckling i gryta
Läs mer om Tomat- och getostgratinerad kycklingcannelloni med bladspenat
Tomat- och getostgratinerad kycklingcannelloni med bladspenat
Läs mer om Vitlök & Chilikyckling
Vitlök & Chilikyckling
Läs mer om Ugnstekta kycklinglårfiléroulader med örtgräddsås
Ugnstekta kycklinglårfiléroulader med örtgräddsås
Läs mer om Ugnstekt Majskycklingklubba med jordärtskocka, dragon & mandel
Ugnstekt Majskycklingklubba med jordärtskocka, dragon & mandel
Läs mer om Parmesan & kaprisspäckad kycklingklubba
Parmesan & kaprisspäckad kycklingklubba
Läs mer om Läckra Kycklingklubbor
Läckra Kycklingklubbor
Läs mer om Kyckling Languedoc
Kyckling Languedoc
Läs mer om Heta ben med örtyoghurt
Heta ben med örtyoghurt
Läs mer om Glaserade Majskycklingben med frisk kålsallad