Antal personer:
Tillagningstid: 30min
Ingredienser
- 8 st Kycklinglårfilé
- 4 st Skivor salami
- 8 st Vitlöksoliver
- 8 st Färska champinjoner
- 2 krm Timjan
- Olja, kinesisk soja, pepparmix till pensling
Tillagning:
-
Klipp salamiskivorna mycket fint. Finhacka oliver och svamp. Blanda samman salami, oliver, svamp och timjan.
-
Fördela fyllningen över lårfiléerna. Rulla ihop dem och fäst skarven med tandpetare.
-
Pensla kycklingen med oljeblandningen. Stek i ugn 20-30 min, 200°C, eller tills köttsaften är genomskinlig och klar.
-
Serveras kycklingrulladerna med kokt ris och sallad. Kan även serveras kalla med grekisk sallad till.
Liknande recept
Läs mer om Bacongrillad Solbacka kyckling med gräddkokt savoykål, syrad rödkål och buljongkokt potatis
Bacongrillad Solbacka kyckling med gräddkokt savoykål, syrad rödkål och buljongkokt potatis
Läs mer om Tomat- och getostgratinerad kycklingcannelloni med bladspenat
Tomat- och getostgratinerad kycklingcannelloni med bladspenat
Läs mer om Ugnstekta kycklinglårfiléroulader med örtgräddsås
Ugnstekta kycklinglårfiléroulader med örtgräddsås
Läs mer om Öl- och örtmarinerad Kycklingbröstfilé
Öl- och örtmarinerad Kycklingbröstfilé
Läs mer om Marinerade kycklingklubbor med ugnsrostade grönsaker
Marinerade kycklingklubbor med ugnsrostade grönsaker
Läs mer om Kyckling Languedoc
Kyckling Languedoc
Läs mer om Kycklingklubbor med keso och bacon
Kycklingklubbor med keso och bacon
Läs mer om Höstkyckling
Höstkyckling
Läs mer om Festkyckling i Portvin
Festkyckling i Portvin
Läs mer om Dragonkyckling i ugn