Antal personer:
Tillagningstid: 30min
Ingredienser
- 8 st Kycklinglårfilé
- 4 st Skivor salami
- 8 st Vitlöksoliver
- 8 st Färska champinjoner
- 2 krm Timjan
- Olja, kinesisk soja, pepparmix till pensling
Tillagning:
-
Klipp salamiskivorna mycket fint. Finhacka oliver och svamp. Blanda samman salami, oliver, svamp och timjan.
-
Fördela fyllningen över lårfiléerna. Rulla ihop dem och fäst skarven med tandpetare.
-
Pensla kycklingen med oljeblandningen. Stek i ugn 20-30 min, 200°C, eller tills köttsaften är genomskinlig och klar.
-
Serveras kycklingrulladerna med kokt ris och sallad. Kan även serveras kalla med grekisk sallad till.
Liknande recept
Läs mer om Helrostad vitlöks- och paprikasmörad majskyckling med krämig tomatrisoni
Helrostad vitlöks- och paprikasmörad majskyckling med krämig tomatrisoni
Läs mer om Hel Majskyckling i gryta
Hel Majskyckling i gryta
Läs mer om Tomat- och getostgratinerad kycklingcannelloni med bladspenat
Tomat- och getostgratinerad kycklingcannelloni med bladspenat
Läs mer om Vitlöksmarinerade majskycklingklubbor m. avokadodipp o sallad
Vitlöksmarinerade majskycklingklubbor m. avokadodipp o sallad
Läs mer om Ugnstekta kycklinglårfiléroulader med örtgräddsås
Ugnstekta kycklinglårfiléroulader med örtgräddsås
Läs mer om Kyckling Languedoc
Kyckling Languedoc
Läs mer om Korvspäckad kycklingfilé med garlic rise
Korvspäckad kycklingfilé med garlic rise
Läs mer om Ugnsgratinerad kycklingfilé med soltorkade tomater, oliver & basilika
Ugnsgratinerad kycklingfilé med soltorkade tomater, oliver & basilika
Läs mer om Höstkyckling
Höstkyckling
Läs mer om Helstekt majskyckling med citron och timjanglace, rostad vitlöksgrädde, tomat, sparris och lök