Antal personer:
Tillagningstid: 30min
Ingredienser
- 8 st Kycklinglårfilé
- 4 st Skivor salami
- 8 st Vitlöksoliver
- 8 st Färska champinjoner
- 2 krm Timjan
- Olja, kinesisk soja, pepparmix till pensling
Tillagning:
-
Klipp salamiskivorna mycket fint. Finhacka oliver och svamp. Blanda samman salami, oliver, svamp och timjan.
-
Fördela fyllningen över lårfiléerna. Rulla ihop dem och fäst skarven med tandpetare.
-
Pensla kycklingen med oljeblandningen. Stek i ugn 20-30 min, 200°C, eller tills köttsaften är genomskinlig och klar.
-
Serveras kycklingrulladerna med kokt ris och sallad. Kan även serveras kalla med grekisk sallad till.
Liknande recept
Läs mer om Kycklingben med frisk ananassås
Kycklingben med frisk ananassås
Läs mer om Tomat- och getostgratinerad kycklingcannelloni med bladspenat
Tomat- och getostgratinerad kycklingcannelloni med bladspenat
Läs mer om Vitlöksmarinerade majskycklingklubbor m. avokadodipp o sallad
Vitlöksmarinerade majskycklingklubbor m. avokadodipp o sallad
Läs mer om Ugnstekta kycklinglårfiléroulader med örtgräddsås
Ugnstekta kycklinglårfiléroulader med örtgräddsås
Läs mer om Mannerströms Sjömanskyckling
Mannerströms Sjömanskyckling
Läs mer om Mannerströms Kycklinglasagne
Mannerströms Kycklinglasagne
Läs mer om Kyckling Languedoc
Kyckling Languedoc
Läs mer om Fylld ugnstekt kyckling med parmesan och örter
Fylld ugnstekt kyckling med parmesan och örter
Läs mer om Helstekt majskyckling med fänkål, honung & svartpeppar
Helstekt majskyckling med fänkål, honung & svartpeppar
Läs mer om Grönsaksfyllda filéer med morotssås