Recept
Favoritgryta

Enkel och snabb favoritgryta med kycklingfilé med både svartvinbärssaft och persika.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 20min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer, frysta eller färska
- Smör
- 0.5 st Purjolök
- 200 g Färsk svamp
- 3 msk Soja
- 2 msk Svartvinbärssaft
- 0.5 dl Vatten
- 2 msk Vinäger
- 2 smk Socker
- 2 krm Ingefära
- Salt och peppar
- 100 g Gröna ärtor
- 1 burk Persikor
Tillagning:
-
Strimla köttet och bryn det i en stekgryta. Finfördela purjolök och svamp och rör ner dem i stekgrytan. Låt dem stekas med köttet i 5 min.
-
Tillsätt övriga ingredienser utom ärtor och persikor. Låt koka upp.
-
Grovhacka persikorna och rör ner dem försiktigt tillsammans med ärtorna. Hetta upp grytan och servera med ris och sallad.
Liknande recept
Läs mer om Kycklingfilé med apelsin- och kardemummasås med ugnsrostade rotfrukter & grönkålschips
Kycklingfilé med apelsin- och kardemummasås med ugnsrostade rotfrukter & grönkålschips
Läs mer om Kycklingfyllda Tortillas
Kycklingfyllda Tortillas
Läs mer om Kyckling- och primörgrill med parmesanslungad grönsakspasta
Kyckling- och primörgrill med parmesanslungad grönsakspasta
Läs mer om Kyckling Kiev
Kyckling Kiev
Läs mer om Korvspäckad kycklingfilé med garlic rise
Korvspäckad kycklingfilé med garlic rise
Läs mer om Indonesisk Hetta
Indonesisk Hetta
Läs mer om Grillad Tvådelad filé m. grillade medelhavsgrönsaker
Grillad Tvådelad filé m. grillade medelhavsgrönsaker
Läs mer om Grillad Tvådelad filé m. citrusgrillad spetskål & honungsyoghurt
Grillad Tvådelad filé m. citrusgrillad spetskål & honungsyoghurt
Läs mer om Grillad kycklingcarpaccio med hasselnötstekt sparris
Grillad kycklingcarpaccio med hasselnötstekt sparris
Läs mer om Citronstekt kyckling med pasta