Recept
Fetaostkräm med chili och oregano

En snabbfixad favorit som passar till all kyckling på grillbordet. Blir det mot förmodan över så är krämen god att bre på mackan eller dippa grönsaksstavar i.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 15min
Ingredienser
- 1 pkt Marinerad tvådelad kycklingfilé grillkrydda med glaze
- 150 g Fetaost
- 1.5 dl Yoghurt
- 1 tsk Honung
- 0.5 st Röd chili
- 3 msk Finhackad färsk oregano
- 2 msk Olivolja
- salt (sparsamt)
- Nymalen svartpeppar
Tillagning:
-
Blanda alla ingredienser utom salt och peppar i en mixerskål och mixa med stavmixer till en slät kräm.
-
Smaka av med salt och peppar.
-
Toppa gärna med mer finhackad chili och oregano samt lite olivolja.
-
Servera till den nygrillade kycklingen.
Liknande recept
Läs mer om Loaded potatoes med picklad lök, getost och chili
Loaded potatoes med picklad lök, getost och chili
Läs mer om Mac ´n cheese med ostbågar, koriander & salladslök
Mac ´n cheese med ostbågar, koriander & salladslök
Läs mer om Pesto med blandade örter, miso och rostade nötter
Pesto med blandade örter, miso och rostade nötter
Läs mer om Sweet corn mac n´cheese
Sweet corn mac n´cheese
Läs mer om Örthummus toppad med rå lök och het paprika
Örthummus toppad med rå lök och het paprika
Läs mer om Picklade grönsaker
Picklade grönsaker
Läs mer om Grillad kyckling med sötpotatissallad med apelsinvinägrett
Grillad kyckling med sötpotatissallad med apelsinvinägrett
Läs mer om Krispig sallad med bluecheese dressing och rostade valnötter
Krispig sallad med bluecheese dressing och rostade valnötter
Läs mer om Fattoush – krispig sallad med granatäpple och stekt libabröd
Fattoush – krispig sallad med granatäpple och stekt libabröd
Läs mer om Grillad kycklinglårfilé med couscous & tomat-russin relish (salsa)