Sätt ugnen på 225°C. Koka samman soya, socker, ananasjuice, vinäger, vitlök och nymalen svartpeppar i 5 min på medelvärme, red av till simmig konsistens med maizena.
2
Lägg kycklingbenen i en ugnsfast form och gnid in med matolja. Krydda med lite salt. Rosta kycklingbenen i ugn 225°C i ca 15 min, därefter penslar du kycklingbenen med såsen och låt steka i ca 20 min till. Kolla så att kycklingbenen är genomstekta och har en temperatur på 82°C.
3
Ta ut kycklingbenen och pensla en sista gång med såsen och strössla över sesamfrön.
4
Blanda samman alla ingredienser till kålsalladen och smaka av med lite salt.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!
Liknande recept
Hel timjan- och citronmajskyckling med rostad purjopotatis
Helrostad vitlöks- och paprikasmörad majskyckling med krämig tomatrisoni
Helrostad majskyckling med smörbakad spetskål och chorizostekt svamp
Tomat- och getostgratinerad kycklingcannelloni med bladspenat
Helstekt majskyckling med rostad sallad av grönkål, potatis, dill, valnötter & broccoli
Helstekt majskyckling med fänkål, honung & svartpeppar
Helstekt majskyckling med citron och timjanglace, rostad vitlöksgrädde, tomat, sparris och lök
Helstekt Majskyckling med apelsin, peppar, pumpa och lök
Hel ugnsrostad majskyckling med sparris och hollandaisesås med mandel & olivolja
Hel Majskyckling med syrlig kålsallad & sojamajonnäs