Recept
Grillad kycklingcarpaccio med hasselnötstekt sparris

Nyttigt och fräscht. Servera som förrätt eller enklare lunch.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 20min
Ingredienser
- 1 pkt Tunnskivad kycklingfilé
- 2 knippe Sparris, delade på hälften
- 50 g Smör
- 2 dl Hasselnötter, grovhackade
- 1 påse Ruccola (ca 70 g)
- 150 g Parmesanost, hyvlad
- 2 msk God olivolja
Tillagning:
-
Pensla kycklingen med lite olja och grilla skivorna, krydda med salt och peppar.
-
Stek sparris i smör tillsammans med hasselnötterna, krydda med salt och peppar.
-
Fördela kycklingen på fyra tallrikar och lägg på den stekta sparrisen, ruccola och parmesan. Ringla över en god olivolja och ev lite balsamvinäger.
Liknande recept
Läs mer om Bräserad majskycklingfilé med het majskräm och stringfries
Bräserad majskycklingfilé med het majskräm och stringfries
Läs mer om Grillad kycklingfilé med het bönsallad
Grillad kycklingfilé med het bönsallad
Läs mer om Persiljefylld kycklingbröstfilé på rotfruktsbädd
Persiljefylld kycklingbröstfilé på rotfruktsbädd
Läs mer om Majas Kycklingpaj
Majas Kycklingpaj
Läs mer om Ljummen kycklingsallad med avokado och fetaost
Ljummen kycklingsallad med avokado och fetaost
Läs mer om Kycklingbröstfilé med färsk spenat och soltorkade tomater
Kycklingbröstfilé med färsk spenat och soltorkade tomater
Läs mer om Kryddiga kycklingspett med tomat och kikärtor
Kryddiga kycklingspett med tomat och kikärtor
Läs mer om Halstrad kycklingfilé med smaker från Grekland
Halstrad kycklingfilé med smaker från Grekland
Läs mer om Grillad kycklingfilé med Cous cous och örter
Grillad kycklingfilé med Cous cous och örter
Läs mer om Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh