Grillad Majskycklingbröstfilé med blomkål, druvor, rädisor samt parmesanmajonnäs.

Grillad Majskycklingbröstfilé med blomkål, druvor, rädisor samt parmesanmajonnäs.

4 pers

Vacker och fräsch rätt med vår goda majskycklingbröstfilé. En spännande kombo med blomkål, rädisor, vindruvor m.m. Toppad med en parmesanmajonnäs.

Ingredienser

4 st Majskycklingbröstfiléer
1 st Blomkålshuvud, i mindre buketter
300 g Röda vindruvor, delade
1 Knippe Rädisor, i klyftor
1 dl Fint skuren gräslök
100 g Riven parmesanost
2 msk Finhackad kapris
2 dl Majonnäs
1 st Vitlöksklyfta, riven
1 liter Plockad machesalladsblad
2 huvuden Gemsallad, sköljd och riven i bitar
3 msk Olivolja
1 msk Citronjuice
Salt

Visa produkter som passar för recept

Gör så här

Grilla eller stek kycklingen hastigt på båda sidor och stek sedan färdigt i ugn 150°C i ca 25 min, låt vila 5 min och skiva sedan upp kycklingen.
Koka blomkålen hastigt och kyl ned. Blanda blomkål, druvor, rädisor, gräslök, machesallad och gemsallad i en bunke. Häll över olivolja och citronsaft och krydda med salt.
Blanda majonnäs med parmesanost, vitlök och kapris. Smaka av med salt. Lägg upp salladen på tallrikar och lägg den skivade kycklingen ovanpå. Servera med såsen vid sidan.

Våra recept

 
 
Kategorier
Tillfällen
Världens kök