Majskyckling­bröstfilé 4-pack

Art nr: 1168

Innehåll:

Majskycklingbröstfilé (100%) klass A Majskycklingbrösten är filéade med maskin. Var observant på att det kan förekomma delar av bröstbenet.

Ursprungsland:

Sverige

Tillagning:

Var noga med hygienen. Diska redskap och tvätta händerna före och efter hantering. Tillagamajskycklingfiléerna i stekpanna eller i ugn i ca 175°C. Majskycklingen är klar när kärntemperaturen är 72°C och köttsaften är helt klar utan rosa inslag.

Hållbarhet & förvaring:

Hållbarhet: 10 dagar.
Förvaring: Förvaras vid högst +4°C

Näringsvärde per 100g:

  • energi 500 kJ / 120 kcal
  • fett 3 g
  • - varav mättat fett 1 g
  • kolhydrat <0.5 g
  • - varav sockerarter <0.5 g
  • protein 23 g
  • salt 0.2 g
Recept med

Majskyckling­bröstfilé 4-pack

Bräserad majskycklingfilé med het majskräm och stringfries

40min
5
(1)

Parmesanpanerad majskycklingbröstfilé med krämig polenta och vitlöksbakade tomater

39min
4
(13)

Citronmajskyckling, pasta med dragon- smörsås, grön sparris & rostade hasselnötter

35min
4.3
(3)

Majskycklingbröst, vit sparris, Serranoskinka, mandel och torr sherry

120min
3.9
(18)

Ugnsstekt Majskyckling­bröstfilé på grillat bröd med ärtor, parmesan & mynta

30min
4.4
(5)

Örtstekt majskycklingfilé med morot, oliver, soltorkade tomat & parmesanost

25min
4
(26)

Stekt majskyckling­bröstfilé m cocktailtomater, fetaost, tapenade

20min
0
(0)

Marinerat kycklingbröst med spetskålstzatziki, quinoagryn och aprikoser

30min
5
(1)

Majskycklingfilé med risotto på chorizo, paprika & rosmarin

40min
3
(8)

Majskyckling­bröstfilé i kryddig morotssås med ingefära, yoghurt och koriander

30min
4.2
(14)

Grillad Majskyckling­bröstfilé med blomkål, druvor, rädisor samt parmesanmajonnäs.

40min
0
(0)