Recept

Grillade kycklingspett med grönsaksris

0
(0)
Våra färdiggrillade kycklingspett kan du äta både kalla och varma.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

Tillagning:

  1. Värm kycklingspetten enligt anvisningar på förpackningen.

  2. Koka riset enligt anvisningar på förpackningen samt med curry.

  3. Skär paprika och broccoli i mindre bitar och stek dem i en stor stekpanna eller en wokpanna på mellanvärme så att grönsakerna blir gyllenbruna och lagom mjuka. Tillsätt ris, rödlök, ärtor och böngroddar och stek ytterligare ca 2 minuter. Blanda i soja och sesamfrö till sist.

  4. Servera spetten med grönsaksriset och yoghurtsås.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Grillade Kycklingspett grillkrydda

Läs mer

Liknande recept

Grillad kycklingfilé med pastasallad med pesto & soltorkade tomater

20min
3.5
(6)

Sallad med grillad tärnad kyckling, prästost och ansjovis

20min
5
(1)

Grillspett med mango & tomatsallad

20min
0
(0)

Grillade kycklingspett med örtpasta, parmesanost & rädisor

20min
3.3
(3)

Grillade kycklingspett med tomat- o avokadosallad

15min
5
(1)

Grillade kycklingspett med sallad på spenat, äpple och vete, samt en pepparrotsgräddfil

20min
0
(0)

Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh

30min
4
(1)

Fullkornsspagetti m grillade kycklinginnerfiléer

20min
0
(0)

Chicken Drumsticks med Texmexsallad

20min
0
(0)

Chicken Drumsticks med mangosallad

15min
0
(0)