Recept
Hawaiifilé
Vi tar oss baka till 80-talet när ananas i mat var så populärt!
Antal personer:
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer
- 3 st Ananasringar
- 1 dl Ananasspad
- 1 dl Crème fraiche
- 1 tsk Kinesisk soja
- 1 krm Curry
- 1 ask Philadelphiaost
- Salt och peppar
Tillagning:
-
Grovhacka ananasringarna. Rör samman ananas, ananasspad, crème fraiche, soja, curry och ost. Smaksätt med salt och peppar.
-
Krydda filéerna med salt och peppar. Lägg dem i en smord ugnsfast form.
-
Bred ananas/ost-blandningen över köttet.
-
Stek i ugn i ca 25 minuter, 175 grader, eller tills köttsaften är genomskinlig och klar.
-
Servera med grönsaker och Basmatiris.
Liknande recept
Läs mer om Chili och paprika kyckling med en kall chilisås
Läs mer om Chili och paprika kyckling med en kall chilisås
Chili och paprika kyckling med en kall chilisås
Läs mer om Kycklingfilé med örter
Läs mer om Kycklingfilé med örter
Kycklingfilé med örter
Läs mer om Kycklingfilé med ädelost och hasselnötter
Läs mer om Kycklingfilé med ädelost och hasselnötter
Kycklingfilé med ädelost och hasselnötter
Läs mer om Kycklingfilé med oliv och grönsaksröra
Läs mer om Kycklingfilé med oliv och grönsaksröra
Kycklingfilé med oliv och grönsaksröra
Läs mer om Kycklingfilé med curry och äpple
Läs mer om Kycklingfilé med curry och äpple
Kycklingfilé med curry och äpple
Läs mer om Kycklingfilé med bacon- och purjolöksås
Läs mer om Kycklingfilé med bacon- och purjolöksås
Kycklingfilé med bacon- och purjolöksås
Läs mer om Ugnsgratinerad kyckling med saffran
Läs mer om Ugnsgratinerad kyckling med saffran
Ugnsgratinerad kyckling med saffran
Läs mer om Ugnsgratinerad kycklingfilé med soltorkade tomater, oliver & basilika
Läs mer om Ugnsgratinerad kycklingfilé med soltorkade tomater, oliver & basilika
Ugnsgratinerad kycklingfilé med soltorkade tomater, oliver & basilika
Läs mer om Fylld kycklingfile med gorgonzola
Läs mer om Fylld kycklingfile med gorgonzola
Fylld kycklingfile med gorgonzola
Läs mer om Canneloni med spenat, basilika och grillad kyckling
Läs mer om Canneloni med spenat, basilika och grillad kyckling