Recept

Kycklingfilé med oliv och grönsaksröra

0
(0)
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 4 st Kycklingbröstfiléer
  • Smör
  • Salt och peppar
  • 1 st Gul lök
  • 0.5 st Fänkålsstånd
  • 20 st Oliver
  • 5 st Soltorkade tomater i marinad
  • 80 g Parmesanost
  • Olivolja

Tillagning:

  1. Bryn filéerna i en stekpanna. Salta och peppra. Tag upp dem.

  2. Skär ett snitt i varje filé så att en ficka bildas.

  3. Finhacka lök och fänkål. fräs dem i olivolja i stekpannan.

  4. Klipp tomaterna i små bitar och hacka oliverna.

  5. Blanda samman lök, fänkål, tomater och oliver. Rör ner parmesanost och späd med olivolja så att det blir en smidig röra.

  6. Fyll filéerna med hälften av olivröran. Lägg dem i en ugnsfast form. Bred resterande olivröra över köttet och gratinera i ugn, 200°C 15 min. Servera med klyftpotatis och en sallad.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Kycklingbröstfiléer

Läs mer

Liknande recept

Helrostad majskyckling med smörbakad spetskål och chorizostekt svamp

90min
5
(4)

Bacongrillad Solbacka kyckling med gräddkokt savoykål, syrad rödkål och buljongkokt potatis

90min
4.6
(5)

Ugnsbakad bröstfilé med bakade betor och vispat citrus- och fänkålssmör

40min
4.3
(42)

Festgratäng med blå och gröna druvor

40min
4
(4)

Basilika & mandelbakad Tvådelad kycklingfilé m. olivfrittata

30min
2
(1)

Spansk kycklingpaj

40min
4
(5)

Kycklingfilé med apelsin- och kardemummasås med ugnsrostade rotfrukter & grönkålschips

30min
0
(0)

Helstekt majskyckling med rostad sallad av grönkål, potatis, dill, valnötter & broccoli

60min
3.4
(7)

Hel ugnsrostad majskyckling med sparris och hollandaisesås med mandel & olivolja

60min
3
(7)

Festkyckling i Portvin

20min
3.7
(3)