Recept

Kycklingfilé med oliv och grönsaksröra

0
(0)
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 4 st Kycklingbröstfiléer
  • Smör
  • Salt och peppar
  • 1 st Gul lök
  • 0.5 st Fänkålsstånd
  • 20 st Oliver
  • 5 st Soltorkade tomater i marinad
  • 80 g Parmesanost
  • Olivolja

Tillagning:

  1. Bryn filéerna i en stekpanna. Salta och peppra. Tag upp dem.

  2. Skär ett snitt i varje filé så att en ficka bildas.

  3. Finhacka lök och fänkål. fräs dem i olivolja i stekpannan.

  4. Klipp tomaterna i små bitar och hacka oliverna.

  5. Blanda samman lök, fänkål, tomater och oliver. Rör ner parmesanost och späd med olivolja så att det blir en smidig röra.

  6. Fyll filéerna med hälften av olivröran. Lägg dem i en ugnsfast form. Bred resterande olivröra över köttet och gratinera i ugn, 200°C 15 min. Servera med klyftpotatis och en sallad.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Kycklingbröstfiléer

Läs mer

Liknande recept

Parmesanpanerad majskycklingbröstfilé med krämig polenta och vitlöksbakade tomater

39min
4
(14)

Ugnsbakad bröstfilé med bakade betor och vispat citrus- och fänkålssmör

40min
4.3
(45)

Kycklingsallad med krämig saffran- och apelsindressing, fänkål, mynta och basilika

60min
4.4
(10)

Festgratäng med blå och gröna druvor

40min
4
(4)

Parmesanpanerad kycklingfilé med grönkålspesto & sötpotatis

30min
3.6
(5)

Kycklingfilé med soltorkade tomater & mozzarella

40min
3.8
(53)

Ugnsgratinerad kycklingfilé med soltorkade tomater, oliver & basilika

30min
2.6
(8)

Inbakad fylld filé

40min
0
(0)

Glaserade Majskycklingben med frisk kålsallad

0
(0)

Festkyckling i Portvin

20min
4
(4)