Antal personer:
Tillagningstid: 30min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer
- Smör
- Salt och peppar
- 2.5 msk Dijonsenap
- 0.75 dl Saft av apelsin
- 2.5 dl Grädde
- 0.5 dl Vatten
- 2 krm Socker
- Salt och peppar
Tillagning:
-
Stek filéerna i smör. Salta och peppra.
-
Blanda alla ingredienser till såsen i en kastrull. Koka i 5-10 min.
-
Lägg köttet på ett fat. Skär fina snitt i köttet. Slå den varma såsen över.
-
Servera med klyftpotatis och sallad till.
Liknande recept
Läs mer om Persiljefylld kycklingbröstfilé på rotfruktsbädd
Persiljefylld kycklingbröstfilé på rotfruktsbädd
Läs mer om Parmesan och rosmaringratinerad kycklingbröstfilé med tomatbrässerad zuccini och potatisgratäng
Parmesan och rosmaringratinerad kycklingbröstfilé med tomatbrässerad zuccini och potatisgratäng
Läs mer om Tvådelad kycklingfilé i asiatisk marinad & nudelsallad
Tvådelad kycklingfilé i asiatisk marinad & nudelsallad
Läs mer om Vitlöksdoftande kycklingfilé
Vitlöksdoftande kycklingfilé
Läs mer om Korvspäckad kycklingfilé med garlic rise
Korvspäckad kycklingfilé med garlic rise
Läs mer om Kycklingfilé i chilibuljong
Kycklingfilé i chilibuljong
Läs mer om Hot currykyckling
Hot currykyckling
Läs mer om Himmelsk Grekpytt
Himmelsk Grekpytt
Läs mer om Grillad kycklingfilé med sallad på spenat, äpple och pepparrot
Grillad kycklingfilé med sallad på spenat, äpple och pepparrot
Läs mer om Ungsgratinerad kyckling med rökt sidfläsk