Antal personer:
Tillagningstid: 30min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer
- Smör
- Salt och peppar
- 2.5 msk Dijonsenap
- 0.75 dl Saft av apelsin
- 2.5 dl Grädde
- 0.5 dl Vatten
- 2 krm Socker
- Salt och peppar
Tillagning:
-
Stek filéerna i smör. Salta och peppra.
-
Blanda alla ingredienser till såsen i en kastrull. Koka i 5-10 min.
-
Lägg köttet på ett fat. Skär fina snitt i köttet. Slå den varma såsen över.
-
Servera med klyftpotatis och sallad till.
Liknande recept
Läs mer om Krämig pasta med citron & vitlök
Krämig pasta med citron & vitlök
Läs mer om Mannerströms Kycklingrullader fyllda med lök, persilja och bacon
Mannerströms Kycklingrullader fyllda med lök, persilja och bacon
Läs mer om Majas Kycklingpaj
Majas Kycklingpaj
Läs mer om Chili och paprika kyckling med en kall chilisås
Chili och paprika kyckling med en kall chilisås
Läs mer om Kycklingfyllda Tortillas
Kycklingfyllda Tortillas
Läs mer om Kycklingfilé med ädelost och hasselnötter
Kycklingfilé med ädelost och hasselnötter
Läs mer om Kycklingfilé i chilibuljong
Kycklingfilé i chilibuljong
Läs mer om Ugnsgratinerad kycklingfilé med soltorkade tomater, oliver & basilika
Ugnsgratinerad kycklingfilé med soltorkade tomater, oliver & basilika
Läs mer om Grillad kycklingfilé sandwich med äppelslaw & mangomayo
Grillad kycklingfilé sandwich med äppelslaw & mangomayo
Läs mer om Gryta med chili, apelsin & vitt vin