Antal personer:
Tillagningstid: 30min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer
- 8 st Skivor Goudaost
- 1 tsk Sambal oelek
- 4 msk Purjolök, strimlad
- Smör
- 4 msk Vitt vin
- 1 dl Grädde
- Salt och peppar
Tillagning:
-
Skär ett snitt i varje filé så att en ficka bildas. Lägg ost och finstrimlad purjolök i fickan.
-
Bryn filéerna i en stekpanna. Salta och peppra.
-
Tillsätt vin, grädde och sambal oelek och låt rätten småputtra i 10 min under lock. Smaka av med salt och peppar.
-
Servera klyftpotatis till. Strö gärna lite färsk timjan över vid servering.
Liknande recept
Läs mer om Färskostfylld kycklingbröstfilé med pepparrot och äpple
Färskostfylld kycklingbröstfilé med pepparrot och äpple
Läs mer om Parmesanpanerad kycklingfilé med grönkålspesto & sötpotatis
Parmesanpanerad kycklingfilé med grönkålspesto & sötpotatis
Läs mer om Ostgratinerade kycklingfiléer
Ostgratinerade kycklingfiléer
Läs mer om Kycklingtagliatelle
Kycklingtagliatelle
Läs mer om Kycklingfilé med Dijonsås
Kycklingfilé med Dijonsås
Läs mer om Kycklingfilé med Avokadosås
Kycklingfilé med Avokadosås
Läs mer om Grillad Tvådelad filé m. grillade medelhavsgrönsaker
Grillad Tvådelad filé m. grillade medelhavsgrönsaker
Läs mer om Grillad kycklingcarpaccio med hasselnötstekt sparris
Grillad kycklingcarpaccio med hasselnötstekt sparris
Läs mer om Chili & Cashewstekta innerfiléer med mango- och currybulgur & ingefära yoghurt
Chili & Cashewstekta innerfiléer med mango- och currybulgur & ingefära yoghurt
Läs mer om Cheddar-o spenatspäckad parmalindad Tvådelad kycklingfilé