Antal personer:
Tillagningstid: 30min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer
- Smör
- Salt och peppar
- 2.5 msk Dijonsenap
- 0.75 dl Saft av apelsin
- 2.5 dl Grädde
- 0.5 dl Vatten
- 2 krm Socker
- Salt och peppar
Tillagning:
-
Stek filéerna i smör. Salta och peppra.
-
Blanda alla ingredienser till såsen i en kastrull. Koka i 5-10 min.
-
Lägg köttet på ett fat. Skär fina snitt i köttet. Slå den varma såsen över.
-
Servera med klyftpotatis och sallad till.
Liknande recept
Läs mer om Sambalfilé
Sambalfilé
Läs mer om Parmesanpanerad kycklingfilé med grönkålspesto & sötpotatis
Parmesanpanerad kycklingfilé med grönkålspesto & sötpotatis
Läs mer om Vitlöksdoftande kycklingfilé
Vitlöksdoftande kycklingfilé
Läs mer om Mangokyckling
Mangokyckling
Läs mer om Majas Kycklingpaj
Majas Kycklingpaj
Läs mer om Kycklingfilé med ädelost och hasselnötter
Kycklingfilé med ädelost och hasselnötter
Läs mer om Kycklingfilé med Avokadosås
Kycklingfilé med Avokadosås
Läs mer om Kycklingfilé i Sambalcrème
Kycklingfilé i Sambalcrème
Läs mer om Kycklinggryta med dragon och Dijon
Kycklinggryta med dragon och Dijon
Läs mer om Kyckling i ugn med smak av grönpeppar