Recept

Kycklingwallenbergare

2.8
(4)
Klassiska wallenbergare - här med kycklingfilé och kycklinglever blandat. Det går även utmärkt att använda kycklingfärs.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

Tillagning:

  1. Mixa färsen (alt. kycklingfiléer med kycklinglever), äggulorna, salt, peppar, tomatpuré och vispgrädde. Gör ett smaktest av färsen genom att steka lite av färsen.

  2. Lägg purjolöken och spenaten i en bunke, slå över 1½ liter kokande vatten, låt stå i två minuter. Häll över allt i ett durkslag och kallspola därefter spenaten och purjolöken. Lägg tillbaka i durkslaget och pressa ut vattnet.

  3. Koka upp mjölk, grädde och senap, red av med maizena. Lägg i purjolöken och bladspenaten, koka upp och smaka av med salt och peppar.

  4. Servera med kokt potatis, gröna ärtor och lingon.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 2.8 / 5. Antal röster: 4

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Liknande recept

Grillade kycklingfilé med jordnötssås

25min
3
(2)

Thaigryta med ris

30min
2.7
(6)

Tagliatelle med kycklingfärssås Bolognese

50min
4
(23)

Thai sallad med sweet chili kyckling

15min
5
(3)

Sesampanerade kycklingbiffar med koriander, soyavinaigrette och stekt grönsaksris.

30min
3.5
(2)

Pastasallad med grillade kycklingben, tomat, mozzarella och basilika

20min
3.5
(2)

Kycklingsoppa med curryfärs

30min
3.2
(5)

Kycklingköttbullar med pressad potatis och gräddsås

40min
5
(3)

Fullkornsspagetti m grillade kycklinginnerfiléer

20min
0
(0)

Chicken Drumsticks med Texmexsallad

20min
0
(0)