Recept
Picklade grönsaker
Picklade grönsaker är ett gott tillbehör till grillad kyckling.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 10min
Ingredienser
- 2 st Stånd fänkål
- 1 st Röd paprika
- 1 st Röklök
- 2.5 dl Vatten
- 1.25 dl Risvinäger
- 1 dl Socker
- 1.5 msk Salt
- 1 st Thaichili
Tillagning:
-
Koka upp vatten, vinäger, socker och salt.
-
Strimla grönsakerna och lägg tillsammans med strimlad chili i en väl rengjord glasburk och slå på den heta lagen.
-
Låt svalna och förslut med lock och förvara i kyl till servering.
Liknande recept
Läs mer om Havre-sallad med grillad sparris och ruccoladressing
Havre-sallad med grillad sparris och ruccoladressing
Läs mer om Krämig potatissallad med jalapeño, pumpakärnor och parmesan
Krämig potatissallad med jalapeño, pumpakärnor och parmesan
Läs mer om Sweet corn mac n´cheese
Sweet corn mac n´cheese
Läs mer om Coleslaw
Coleslaw
Läs mer om Romansallad med gurka och krämig japansk dressing
Romansallad med gurka och krämig japansk dressing
Läs mer om Somrig potatissallad
Somrig potatissallad
Läs mer om Kryddsmör Espanol
Kryddsmör Espanol
Läs mer om Grillade kycklingfiléer med bakad minipotatis à la Provencale
Grillade kycklingfiléer med bakad minipotatis à la Provencale
Läs mer om Fattoush – krispig sallad med granatäpple och stekt libabröd
Fattoush – krispig sallad med granatäpple och stekt libabröd
Läs mer om Chicken Wings med grillade grönsaker