Antal personer:
Tillagningstid: 30min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer
- 8 st Skivor Goudaost
- 1 tsk Sambal oelek
- 4 msk Purjolök, strimlad
- Smör
- 4 msk Vitt vin
- 1 dl Grädde
- Salt och peppar
Tillagning:
-
Skär ett snitt i varje filé så att en ficka bildas. Lägg ost och finstrimlad purjolök i fickan.
-
Bryn filéerna i en stekpanna. Salta och peppra.
-
Tillsätt vin, grädde och sambal oelek och låt rätten småputtra i 10 min under lock. Smaka av med salt och peppar.
-
Servera klyftpotatis till. Strö gärna lite färsk timjan över vid servering.
Liknande recept
Läs mer om Persiljefylld kycklingbröstfilé på rotfruktsbädd
Persiljefylld kycklingbröstfilé på rotfruktsbädd
Läs mer om Maharadjans filé
Maharadjans filé
Läs mer om Kycklinggryta med sting
Kycklinggryta med sting
Läs mer om Kycklingfilé med örter
Kycklingfilé med örter
Läs mer om Kycklingfilé i Mousserande Vin
Kycklingfilé i Mousserande Vin
Läs mer om Korvspäckad kycklingfilé med garlic rise
Korvspäckad kycklingfilé med garlic rise
Läs mer om Kycklingfilé i chilibuljong
Kycklingfilé i chilibuljong
Läs mer om Inbakad fylld filé
Inbakad fylld filé
Läs mer om Favoritgryta
Favoritgryta
Läs mer om Chick´n Chips