Antal personer:
Tillagningstid: 30min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer
- 8 st Skivor Goudaost
- 1 tsk Sambal oelek
- 4 msk Purjolök, strimlad
- Smör
- 4 msk Vitt vin
- 1 dl Grädde
- Salt och peppar
Tillagning:
-
Skär ett snitt i varje filé så att en ficka bildas. Lägg ost och finstrimlad purjolök i fickan.
-
Bryn filéerna i en stekpanna. Salta och peppra.
-
Tillsätt vin, grädde och sambal oelek och låt rätten småputtra i 10 min under lock. Smaka av med salt och peppar.
-
Servera klyftpotatis till. Strö gärna lite färsk timjan över vid servering.
Liknande recept
Läs mer om Krämig pasta med citron & vitlök
Läs mer om Krämig pasta med citron & vitlök
Krämig pasta med citron & vitlök
Läs mer om Kycklingfilé med vinsmör
Läs mer om Kycklingfilé med vinsmör
Kycklingfilé med vinsmör
Läs mer om Kycklingfilé med Avokadosås
Läs mer om Kycklingfilé med Avokadosås
Kycklingfilé med Avokadosås
Läs mer om Grillad Tvådelad filé m. sötpotatiskompott
Läs mer om Grillad Tvådelad filé m. sötpotatiskompott
Grillad Tvådelad filé m. sötpotatiskompott
Läs mer om Grillad Tvådelad filé m. grillade medelhavsgrönsaker
Läs mer om Grillad Tvådelad filé m. grillade medelhavsgrönsaker
Grillad Tvådelad filé m. grillade medelhavsgrönsaker
Läs mer om Grillad Tvådelad filé m. grillad banan, lime, chili och ingefärapuré
Läs mer om Grillad Tvådelad filé m. grillad banan, lime, chili och ingefärapuré
Grillad Tvådelad filé m. grillad banan, lime, chili och ingefärapuré
Läs mer om Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh
Läs mer om Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh
Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh
Läs mer om Gryta med chili, apelsin & vitt vin
Läs mer om Gryta med chili, apelsin & vitt vin
Gryta med chili, apelsin & vitt vin
Läs mer om Citronglacerade kycklingskivor med Quinoasallad
Läs mer om Citronglacerade kycklingskivor med Quinoasallad
Citronglacerade kycklingskivor med Quinoasallad
Läs mer om Asiatisk kyckling och nudelsoppa med ingefära, shitake och purjolök
Läs mer om Asiatisk kyckling och nudelsoppa med ingefära, shitake och purjolök