Antal personer:
Tillagningstid: 20min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer
- Smör
- Salt och peppar
- 2 dl Kycklingbuljong
- 2 tsk Osötad senap
- 2 tsk Skånsk senap
- 4 tsk Kinesisk soja
- 1 msk Vetemjöl
- 2 dl Mjölk
- Finklippt gräslök
Tillagning:
-
Skär köttet i strimlor. Bryn det hastigt i stekpanna. Salta och peppra.
-
Tillsätt buljong, senap och soja. Koka 5 min.
-
Vispa samman mjölk och vetemjöl. Häll det över köttet och red av såsen. Låt koka 3-5 min.
-
Strö gräslök över vid servering. Servera kulpotatis till och färgglad sallad.
Liknande recept
Läs mer om Parmesanpanerad majskycklingbröstfilé med krämig polenta och vitlöksbakade tomater
Parmesanpanerad majskycklingbröstfilé med krämig polenta och vitlöksbakade tomater
Läs mer om Gorgonzolafilé med valnötter
Gorgonzolafilé med valnötter
Läs mer om Teriyaki kyckling med svamp, salladslök & picklad gurka
Teriyaki kyckling med svamp, salladslök & picklad gurka
Läs mer om Souvlaki kyckling med tomat & bönsallad samt fetaost
Souvlaki kyckling med tomat & bönsallad samt fetaost
Läs mer om Parmesanpanerad kycklingfilé med grönkålspesto & sötpotatis
Parmesanpanerad kycklingfilé med grönkålspesto & sötpotatis
Läs mer om Lingonkyckling
Lingonkyckling
Läs mer om Kyckling- och primörgrill med parmesanslungad grönsakspasta
Kyckling- och primörgrill med parmesanslungad grönsakspasta
Läs mer om Ugnsgratinerad kycklingfilé med soltorkade tomater, oliver & basilika
Ugnsgratinerad kycklingfilé med soltorkade tomater, oliver & basilika
Läs mer om Fylld kycklingfile med gorgonzola
Fylld kycklingfile med gorgonzola
Läs mer om Festkyckling i Portvin