Antal personer:
Tillagningstid: 25min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer
- 1 tsk Salt
- Svartpeppar
- 2 dl Crème fraiche tomat/basilika
- 8 st Marinerade tomater
- 4 msk Mjölk
- 400 g Tinade djupfrysta grönsaker
Tillagning:
-
Dela filéerna så att du får dubbelt så många tunna filéer.
-
Blanda samman crème fraiche och finhackade marinerade tomater.
-
Rör ner mjölk och salta och peppra.
-
Lägg wokgrönsakerna i en ugnsfast form. Lägg köttskivorna ovanpå. Salta och peppra. Stek i ugn, 200°C 10 min.
-
Klicka crème fraicheblandningen över köttet och stek ytterligare 10 min.
-
Servera ris och säsongens grönsaker till.
Liknande recept
Läs mer om Gorgonzolafilé med valnötter
Gorgonzolafilé med valnötter
Läs mer om Senapskyckling
Senapskyckling
Läs mer om Sambalfilé
Sambalfilé
Läs mer om Ostgratinerade kycklingfiléer
Ostgratinerade kycklingfiléer
Läs mer om Kycklingfilé i Sambalcrème
Kycklingfilé i Sambalcrème
Läs mer om Kycklingfilé i Mousserande Vin
Kycklingfilé i Mousserande Vin
Läs mer om Kycklingbröstfilé med färsk spenat och soltorkade tomater
Kycklingbröstfilé med färsk spenat och soltorkade tomater
Läs mer om Kyckling Kiev
Kyckling Kiev
Läs mer om Ugnsgratinerad kycklingfilé med soltorkade tomater, oliver & basilika
Ugnsgratinerad kycklingfilé med soltorkade tomater, oliver & basilika
Läs mer om Clubsandwich med tonfisk & currymajonnäs