Antal personer:
Tillagningstid: 25min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer
- 1 tsk Salt
- Svartpeppar
- 2 dl Crème fraiche tomat/basilika
- 8 st Marinerade tomater
- 4 msk Mjölk
- 400 g Tinade djupfrysta grönsaker
Tillagning:
-
Dela filéerna så att du får dubbelt så många tunna filéer.
-
Blanda samman crème fraiche och finhackade marinerade tomater.
-
Rör ner mjölk och salta och peppra.
-
Lägg wokgrönsakerna i en ugnsfast form. Lägg köttskivorna ovanpå. Salta och peppra. Stek i ugn, 200°C 10 min.
-
Klicka crème fraicheblandningen över köttet och stek ytterligare 10 min.
-
Servera ris och säsongens grönsaker till.
Liknande recept
Läs mer om Parmesanpanerad majskycklingbröstfilé med krämig polenta och vitlöksbakade tomater
Parmesanpanerad majskycklingbröstfilé med krämig polenta och vitlöksbakade tomater
Läs mer om Örtstekt kycklingbröstfilé, kantarellsås & rostade småpotatisar
Örtstekt kycklingbröstfilé, kantarellsås & rostade småpotatisar
Läs mer om Mangokyckling
Mangokyckling
Läs mer om Kycklingfilé med vinsmör
Kycklingfilé med vinsmör
Läs mer om Korvspäckad kycklingfilé med garlic rise
Korvspäckad kycklingfilé med garlic rise
Läs mer om Krämig kycklingpasta med skogs- champinjoner, parmesanost och vitt vin
Krämig kycklingpasta med skogs- champinjoner, parmesanost och vitt vin
Läs mer om Himmelsk Grekpytt
Himmelsk Grekpytt
Läs mer om Grillad Tvådelad filé m. grillade medelhavsgrönsaker
Grillad Tvådelad filé m. grillade medelhavsgrönsaker
Läs mer om Gnocchi m kyckling, kantarell, tomat och bladspenat
Gnocchi m kyckling, kantarell, tomat och bladspenat
Läs mer om Kyckling i ugn med smak av grönpeppar