Recept

Cornflakes filé

0
(0)
Krispig panering när man blandar i cornflakes i paneringen.
Antal personer:

Ingredienser

  • 4 st Kycklingbröstfiléer
  • 4 dl Cornflakes
  • 2 dl Ost, riven (parmesan och hårdost)
  • 0.5 tsk Salt
  • 1 krm Svartpeppar
  • 3 msk Persilja, hackad
  • 1 tsk Dragon
  • 2 krm Vitlökspulver
  • 2 msk Smör, att steka i

Tillagning:

  1. Smula sönder cornflakes. Blanda med alla övriga ingredienser. Vänd filéerna i blandningen och pressa fast på båda sidorna.

  2. Bryn smöret på ett ugnssäkert fat i 200 graders värme. Lägg på kycklingen och sätt in fatet i mitten av ugnen 20-25 min. tills kycklingen är färdig (innertemp. 72°C).

  3. Servera med pommes eller ris och grönsaksröra typ ratatouille till.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Kycklingbröstfiléer

Läs mer

Liknande recept

Krämig pasta med citron & vitlök

20min
4.1
(61)

Gorgonzolafilé med valnötter

30min
4
(3)

Teriyaki kyckling med svamp, salladslök & picklad gurka

30min
3.8
(5)

Teriyaki kyckling med spenat & mango-sallad St. Agur och sesampotatis

30min
4.5
(11)

Röd kycklingsoppa

30min
3.8
(9)

Mannerströms Kycklingrullader fyllda med lök, persilja och bacon

30min
4.4
(34)

Kycklingfilé med Dijonsås

30min
0
(0)

Kryddiga kycklingspett med tomat och kikärtor

30min
0
(0)

Grillad kycklingfilé med Cous cous och örter

20min
0
(0)

Cheddar-o spenatspäckad parmalindad Tvådelad kycklingfilé

45min
0
(0)