Recept
Grillad kycklingfilé med sallad på spenat, äpple och pepparrot

Antal personer:
Ingredienser
- 4 st Grillade kycklingbröstfiléer grillkrydda
- 100 g Färsk spenat, tvättad
- 1 st Rött äpple
- 1 st Rödlök, skivad
- 2 kvistar Dill, plockad
- 1 bit Pepparrot, liten, skalad och riven
- 1 dl Vispgrädde
- 1 tsk Socker
- 1 st Citron, rivet skal och saft
- Salt och peppar
Tillagning:
-
Tillaga Grillade kycklingfiléer enligt anvisningar på förpackningen.
-
Rör ihop grädde, citronen och socker tills det tjocknar, vispa ej, då tjocknar det aldrig, smaka av med salt och peppar.
-
Strimla äpplet och blanda med de övriga grönsakerna och gräddressingen.
-
Servera med de grillade kycklingbröstfiléerna. En härlig fräsch sallad där man kan variera grönsakerna om man vill, bara fantasin sätter gränser...
Liknande recept
Läs mer om Krämig pasta med citron & vitlök
Krämig pasta med citron & vitlök
Läs mer om Färskostfylld kycklingbröstfilé med pepparrot och äpple
Färskostfylld kycklingbröstfilé med pepparrot och äpple
Läs mer om Örtstekt kycklingbröstfilé, kantarellsås & rostade småpotatisar
Örtstekt kycklingbröstfilé, kantarellsås & rostade småpotatisar
Läs mer om Parmesan och rosmaringratinerad kycklingbröstfilé med tomatbrässerad zuccini och potatisgratäng
Parmesan och rosmaringratinerad kycklingbröstfilé med tomatbrässerad zuccini och potatisgratäng
Läs mer om Mozzarellakyckling
Mozzarellakyckling
Läs mer om Grillad kycklingfilé med potatis/majs rösti & chili creme
Grillad kycklingfilé med potatis/majs rösti & chili creme
Läs mer om Grillad kycklingfilé med Cous cous och örter
Grillad kycklingfilé med Cous cous och örter
Läs mer om Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh
Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh
Läs mer om Fullkornsspagetti m grillade kycklinginnerfiléer
Fullkornsspagetti m grillade kycklinginnerfiléer
Läs mer om Gryta med chili, apelsin & vitt vin