Antal personer:
Tillagningstid: 40min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer
- 2 st Äpplen
- 1 st Rödlök, stor
- 2 st Tomater, stora
- Salt och peppar
- 4 msk Smör
- 2 tsk Curry
Tillagning:
-
Skär filéerna i 1½ cm tjocka skivor.
-
Skala och skiva äpplet. Skiva löken och skiva tomaterna.
-
Lägg äppel- och lökskivor i botten på en ugnsfast form.
-
Varva kött- och tomatskivor över. Strö salt och peppar över.
-
Blanda samman curry och lite smör. Klicka överst i formen. Stek i ugn, 175 grader, 25-35 min. Servera gärna med broccoli.
Liknande recept
Läs mer om Festgratäng med blå och gröna druvor
Festgratäng med blå och gröna druvor
Läs mer om Mannerströms Kycklinglasagne
Mannerströms Kycklinglasagne
Läs mer om Chili och paprika kyckling med en kall chilisås
Chili och paprika kyckling med en kall chilisås
Läs mer om Kycklingfilé med ädelost och hasselnötter
Kycklingfilé med ädelost och hasselnötter
Läs mer om Kycklingfilé med oliv och grönsaksröra
Kycklingfilé med oliv och grönsaksröra
Läs mer om Kycklingfilé med grönsaksgratäng
Kycklingfilé med grönsaksgratäng
Läs mer om Kycklingfilé med bacon- och purjolöksås
Kycklingfilé med bacon- och purjolöksås
Läs mer om Korvspäckad kycklingfilé med garlic rise
Korvspäckad kycklingfilé med garlic rise
Läs mer om Herrgårdsfilé
Herrgårdsfilé
Läs mer om Grönsaksfyllda filéer med morotssås