Recept

Öl- och örtmarinerad Kycklingbröstfilé

0
(0)
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

Tillagning:

  1. Blanda samman öl, lönnsirap, örtkryddor och soja i en plastpåse.

  2. Lägg filéerna i påsen. Förslut påsen och skaka om. Låt vila i kylskåp i minst 30 min.

  3. Töm påsens innehåll i en ugnsfast form. Stek i ugn i 25 min, 175°C, eller tills köttsaften är genomskinlig och klar.

  4. Vid servering kan lite grädde hällas runt om köttet. Servera nykokt pasta och bröd till.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Kycklingbröstfiléer

Läs mer

Liknande recept

Festgratäng med blå och gröna druvor

40min
4
(4)

Chili och paprika kyckling med en kall chilisås

30min
0
(0)

Kycklingfilé med örter

30min
0
(0)

Kycklingfilé med oliv och grönsaksröra

30min
0
(0)

Kycklingfilé med bacon- och purjolöksås

40min
2.9
(8)

Korvspäckad kycklingfilé med garlic rise

5
(1)

Ugnsgratinerad kycklingfilé med soltorkade tomater, oliver & basilika

30min
2.8
(6)

Kyckling i ugn med smak av grönpeppar

30min
3.6
(7)

Festkyckling i Portvin

20min
3.7
(3)

Canneloni med spenat, basilika och grillad kyckling

0
(0)