Antal personer:
Tillagningstid: 20min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer
- Smör
- Salt och peppar
- 2 dl Kycklingbuljong
- 2 tsk Osötad senap
- 2 tsk Skånsk senap
- 4 tsk Kinesisk soja
- 1 msk Vetemjöl
- 2 dl Mjölk
- Finklippt gräslök
Tillagning:
-
Skär köttet i strimlor. Bryn det hastigt i stekpanna. Salta och peppra.
-
Tillsätt buljong, senap och soja. Koka 5 min.
-
Vispa samman mjölk och vetemjöl. Häll det över köttet och red av såsen. Låt koka 3-5 min.
-
Strö gräslök över vid servering. Servera kulpotatis till och färgglad sallad.
Liknande recept
Läs mer om Gorgonzolafilé med valnötter
Gorgonzolafilé med valnötter
Läs mer om Souvlaki kyckling med tomat & bönsallad samt fetaost
Souvlaki kyckling med tomat & bönsallad samt fetaost
Läs mer om Vitlöksdoftande kycklingfilé
Vitlöksdoftande kycklingfilé
Läs mer om Kycklinggryta med sting
Kycklinggryta med sting
Läs mer om Kycklingfilé i Mousserande Vin
Kycklingfilé i Mousserande Vin
Läs mer om Hot currykyckling
Hot currykyckling
Läs mer om Himmelsk Grekpytt
Himmelsk Grekpytt
Läs mer om Gryta med chili, apelsin & vitt vin
Gryta med chili, apelsin & vitt vin
Läs mer om Favoritgryta
Favoritgryta
Läs mer om Asiatisk kyckling och nudelsoppa med ingefära, shitake och purjolök