Antal personer:
Tillagningstid: 20min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer
- Smör
- Salt och peppar
- 2 dl Kycklingbuljong
- 2 tsk Osötad senap
- 2 tsk Skånsk senap
- 4 tsk Kinesisk soja
- 1 msk Vetemjöl
- 2 dl Mjölk
- Finklippt gräslök
Tillagning:
-
Skär köttet i strimlor. Bryn det hastigt i stekpanna. Salta och peppra.
-
Tillsätt buljong, senap och soja. Koka 5 min.
-
Vispa samman mjölk och vetemjöl. Häll det över köttet och red av såsen. Låt koka 3-5 min.
-
Strö gräslök över vid servering. Servera kulpotatis till och färgglad sallad.
Liknande recept
Läs mer om Bräserad majskycklingfilé med het majskräm och stringfries
Bräserad majskycklingfilé med het majskräm och stringfries
Läs mer om Paprikafyllda kycklingrullader med pepparsås
Paprikafyllda kycklingrullader med pepparsås
Läs mer om Mozzarellakyckling
Mozzarellakyckling
Läs mer om Mangokyckling
Mangokyckling
Läs mer om Kycklingtagliatelle
Kycklingtagliatelle
Läs mer om Kycklingfilé med örter
Kycklingfilé med örter
Läs mer om Kycklingfilé med vinsmör
Kycklingfilé med vinsmör
Läs mer om Kycklingfilé med soltorkade tomater & mozzarella
Kycklingfilé med soltorkade tomater & mozzarella
Läs mer om Chili & Cashewstekta innerfiléer med mango- och currybulgur & ingefära yoghurt
Chili & Cashewstekta innerfiléer med mango- och currybulgur & ingefära yoghurt
Läs mer om Asiatisk kyckling och nudelsoppa med ingefära, shitake och purjolök