Antal personer:
Tillagningstid: 20min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer
- Smör
- Salt och peppar
- 2 dl Kycklingbuljong
- 2 tsk Osötad senap
- 2 tsk Skånsk senap
- 4 tsk Kinesisk soja
- 1 msk Vetemjöl
- 2 dl Mjölk
- Finklippt gräslök
Tillagning:
-
Skär köttet i strimlor. Bryn det hastigt i stekpanna. Salta och peppra.
-
Tillsätt buljong, senap och soja. Koka 5 min.
-
Vispa samman mjölk och vetemjöl. Häll det över köttet och red av såsen. Låt koka 3-5 min.
-
Strö gräslök över vid servering. Servera kulpotatis till och färgglad sallad.
Liknande recept
Läs mer om Gorgonzolafilé med valnötter
Gorgonzolafilé med valnötter
Läs mer om Färskostfylld kycklingbröstfilé med pepparrot och äpple
Färskostfylld kycklingbröstfilé med pepparrot och äpple
Läs mer om Kycklingfilé med ädelost och hasselnötter
Kycklingfilé med ädelost och hasselnötter
Läs mer om Kycklingfilé med vinsmör
Kycklingfilé med vinsmör
Läs mer om Kycklingfilé med soltorkade tomater & mozzarella
Kycklingfilé med soltorkade tomater & mozzarella
Läs mer om Kycklingfilé med Avokadosås
Kycklingfilé med Avokadosås
Läs mer om Korvspäckad kycklingfilé med garlic rise
Korvspäckad kycklingfilé med garlic rise
Läs mer om Kycklingfilé i chilibuljong
Kycklingfilé i chilibuljong
Läs mer om Grillad Tvådelad filé m. grillad banan, lime, chili och ingefärapuré
Grillad Tvådelad filé m. grillad banan, lime, chili och ingefärapuré
Läs mer om Chili & Cashewstekta innerfiléer med mango- och currybulgur & ingefära yoghurt