Recept

Shanghaifilé

0
(0)
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 4 st Kycklingbröstfiléer
  • 2 st Vitlöksklyftor, pressade
  • 4 msk Olja
  • 1 tsk Ingefära
  • 2 msk Farinsocker
  • 2 msk Vitvinsvinäger
  • 2 st Morötter
  • 1 st Purjolök
  • 1 st Burk bambuskott
  • 1 st Burk böngroddar
  • Olja

Tillagning:

  1. Blanda samman alla ingredienser till marinaden. Strimla köttet och lägg det i marinaden. Låt stå kallt 30 min.

  2. Strimla morot, purjolök och bambuskott.

  3. Hetta upp en wokpanna och häll i lite olja. Stek köttet hastigt. Spara marinaden.

  4. Lyft upp köttet och håll det varmt. Fräs de strimlade grönsakerna hastigt. Lägg sist i böngroddarna.

  5. Krydda med salt och peppar. Lägg i köttet igen och hetta upp. Häll återstående marinad över.

  6. Servera genast till jasminris, grönsaker och jordnötter.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Kycklingbröstfiléer

Läs mer

Liknande recept

Thai-wok med krispiga grönsaker

3.5
(29)

Sweet Chili kyckling med spetskål, gröna bönor & nudlar

20min
4.6
(22)

Sweet chili kyckling med broccoli och blomkål

25min
4.5
(14)

Teriyakistekta kycklingben med nudelsallad

30min
4
(1)

Kycklingwok med ingefära.

30min
3.3
(3)

Kycklingwok med Tunnskivad kycklingfilé

25min
3.7
(6)

Paneng red curry kyckling med jasminris & jordnötter

20min
3.8
(40)

Kyckling och Pumpawok med röd currypasta

30min
0
(0)

Hongkongfilé

20min
0
(0)

Asiatisk pytt

20min
3.7
(7)