Recept

Shanghaifilé

0
(0)
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 4 st Kycklingbröstfiléer
  • 2 st Vitlöksklyftor, pressade
  • 4 msk Olja
  • 1 tsk Ingefära
  • 2 msk Farinsocker
  • 2 msk Vitvinsvinäger
  • 2 st Morötter
  • 1 st Purjolök
  • 1 st Burk bambuskott
  • 1 st Burk böngroddar
  • Olja

Tillagning:

  1. Blanda samman alla ingredienser till marinaden. Strimla köttet och lägg det i marinaden. Låt stå kallt 30 min.

  2. Strimla morot, purjolök och bambuskott.

  3. Hetta upp en wokpanna och häll i lite olja. Stek köttet hastigt. Spara marinaden.

  4. Lyft upp köttet och håll det varmt. Fräs de strimlade grönsakerna hastigt. Lägg sist i böngroddarna.

  5. Krydda med salt och peppar. Lägg i köttet igen och hetta upp. Häll återstående marinad över.

  6. Servera genast till jasminris, grönsaker och jordnötter.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Kycklingbröstfiléer

Läs mer

Liknande recept

Thai-wok med krispiga grönsaker

3.5
(26)

Sweet Chili Kyckling med nudlar och svamp

20min
4.8
(6)

Sweet chili kyckling med broccoli och blomkål

25min
4.5
(14)

Teriyakistekta kycklingben med nudelsallad

30min
0
(0)

Stekt ris med broccoli, paprika och grillad kyckling

20min
4.2
(5)

Kycklingwok med ingefära.

30min
3.3
(3)

Satay Wok med champinjon, tomat & salladslök

30min
3
(3)

Paneng red curry kyckling med jasminris & jordnötter

20min
3.8
(39)

Kyckling och Pumpawok med röd currypasta

30min
0
(0)

Hongkongfilé

20min
0
(0)