Recept
Toscanska Kycklingrullader
Underbart goda kycklingrullader med färskost i en gräddig sås. Något att bjuda på nästa gång du får besök.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 30min
Ingredienser
- 16 st Skivor tunnskivad kycklingfilé
- 150 g Philadephiaost
- 0.5 dl Parmesanost, riven
- 1 st Kruka Basilika
- 1.5 dl Vitt vin
- 3 dl Grädde
- 0.5 st Grönsaksbuljongtärning
- 0.5 dl Vatten
- 2 pkt Salladslök, skurna i bitar
- 0.5 st Citron, klyftor
- 1 st Chili, liten, strimlad
- Salt och svartpeppar
Tillagning:
-
Sätt ugnen på 200°C.
-
Blanda Philadelphia och parmesanost. Lägg ut kycklingskivorna på en bänk, krydda med salt och peppar. Lägg ett basilikablad på varje skiva och fördela Philadelphiaosten i klickar på kycklingskivorna. Rulla till jämna rullader.
-
Blanda grönsakerna på en plåt med 2 msk olivolja, salta och peppra. Rosta i ugnen 5-6 min.
-
Bryn rulladerna, med skarven neråt, i stekpannan. Lägg över rulladerna på plåten med grönsakerna och tillaga 5 min i ugnen.
-
Slå i vin och buljongtärning i stekpannan. Koka upp och tillsätt vispgrädden. Låt koka ihop 5 min och red ev med majsstärkelse.
-
Hacka några basilikablad och tillsätt. Salta och peppra och arrangera som på bilden.
Liknande recept
Läs mer om Parmesanpanerad majskycklingbröstfilé med krämig polenta och vitlöksbakade tomater
Läs mer om Parmesanpanerad majskycklingbröstfilé med krämig polenta och vitlöksbakade tomater
Parmesanpanerad majskycklingbröstfilé med krämig polenta och vitlöksbakade tomater
Läs mer om Ugnsbakad bröstfilé med bakade betor och vispat citrus- och fänkålssmör
Läs mer om Ugnsbakad bröstfilé med bakade betor och vispat citrus- och fänkålssmör
Ugnsbakad bröstfilé med bakade betor och vispat citrus- och fänkålssmör
Läs mer om Örtstekt kycklingbröstfilé, kantarellsås & rostade småpotatisar
Läs mer om Örtstekt kycklingbröstfilé, kantarellsås & rostade småpotatisar
Örtstekt kycklingbröstfilé, kantarellsås & rostade småpotatisar
Läs mer om Örtpanerad kycklingfilé med potatis- och pumpamos smaksatt med parmesan och syrade rädisor
Läs mer om Örtpanerad kycklingfilé med potatis- och pumpamos smaksatt med parmesan och syrade rädisor
Örtpanerad kycklingfilé med potatis- och pumpamos smaksatt med parmesan och syrade rädisor
Läs mer om Mannerströms Kycklingrullader fyllda med lök, persilja och bacon
Läs mer om Mannerströms Kycklingrullader fyllda med lök, persilja och bacon
Mannerströms Kycklingrullader fyllda med lök, persilja och bacon
Läs mer om Kycklingwok med Tunnskivad kycklingfilé
Läs mer om Kycklingwok med Tunnskivad kycklingfilé
Kycklingwok med Tunnskivad kycklingfilé
Läs mer om Kycklingschnitzel med rökt skinka och cheddar
Läs mer om Kycklingschnitzel med rökt skinka och cheddar
Kycklingschnitzel med rökt skinka och cheddar
Läs mer om Kycklingrullader med äpple, purjo & dijonsenap
Läs mer om Kycklingrullader med äpple, purjo & dijonsenap
Kycklingrullader med äpple, purjo & dijonsenap
Läs mer om Citronglacerade kycklingskivor med Quinoasallad
Läs mer om Citronglacerade kycklingskivor med Quinoasallad
Citronglacerade kycklingskivor med Quinoasallad
Läs mer om Cheddar-o spenatspäckad parmalindad Tvådelad kycklingfilé
Läs mer om Cheddar-o spenatspäckad parmalindad Tvådelad kycklingfilé