Recept
Vitlöksdoftande kycklingfilé
Antal personer:
Tillagningstid: 30min
Ingredienser
- 2 st Kycklingbröstfiléer
- 4 msk Olja
- 2 st Vitlöksklyftor
- 3 msk Chilisås, stark
- 1.5 msk Ingefära, färsk
- Salt och peppar
- 1 st Paprika, i bitar
- 150 g Purjolök, skivad
- 1 dl Crème fraiche
- 1 dl Grädde
Tillagning:
-
Gör en marinad på olja, chilisås, pressad vitlök, ingefära, salt och peppar. Strimla kycklingfiléerna. Låt ligga i marinaden i c 30 min.
-
Stek kycklingen tillsätt purjolök och paprika. Häll på grädde och låt puttra 6-7 min.
-
Servera med ris och toppa med en klick crème fraiche.
Liknande recept
Läs mer om Bräserad majskycklingfilé med het majskräm och stringfries
Läs mer om Bräserad majskycklingfilé med het majskräm och stringfries
Bräserad majskycklingfilé med het majskräm och stringfries
Läs mer om Tomat & Basilikafilé
Läs mer om Tomat & Basilikafilé
Tomat & Basilikafilé
Läs mer om Mannerströms Kycklingsaltimbocca med risotto och olivsky
Läs mer om Mannerströms Kycklingsaltimbocca med risotto och olivsky
Mannerströms Kycklingsaltimbocca med risotto och olivsky
Läs mer om Maharadjans filé
Läs mer om Maharadjans filé
Maharadjans filé
Läs mer om Kycklingstroganoff
Läs mer om Kycklingstroganoff
Kycklingstroganoff
Läs mer om Kycklinggryta med sting
Läs mer om Kycklinggryta med sting
Kycklinggryta med sting
Läs mer om Kycklinggryta med dragon och Dijon
Läs mer om Kycklinggryta med dragon och Dijon
Kycklinggryta med dragon och Dijon
Läs mer om Hot currykyckling
Läs mer om Hot currykyckling
Hot currykyckling
Läs mer om Grillad Tvådelad filé m. citrusgrillad spetskål & honungsyoghurt
Läs mer om Grillad Tvådelad filé m. citrusgrillad spetskål & honungsyoghurt
Grillad Tvådelad filé m. citrusgrillad spetskål & honungsyoghurt
Läs mer om Ungsgratinerad kyckling med rökt sidfläsk
Läs mer om Ungsgratinerad kyckling med rökt sidfläsk