En smakresa genom Asien!
Ta familjen på en exotisk resa genom Asiens smaker på nolltid – från ditt eget kök! Med Guldfågelns middagsserie Rakt ner i pannan blir middagen en magisk smakresa österut på under 35 minuter. Vår färdigmarinerade strimlade kyckling finns i fyra olika kryddningar, med det senaste tillskottet smakexplosionen Asian Wok. Att komma hem trött och idélös från jobbet är något som många känner igen, men här kommer hjälpen för att ändå få ihop kvällsmaten. Låt näringsrika råvaror, svensk kyckling och spännande recept förvandla en vanlig vardagsmiddag till något exotiskt. Klassiska smaker som ingefära, chili och röd curry passar ju perfekt med kyckling!
Rakt ner i pannan
Thai Strimlad kycklingbröstfilé Läs mer om Thai Strimlad kycklingbröstfilé
kycklingwok Läs mer om kycklingwok
Strimlad Kycklinglårfilé Sweet Chili-marinerad Läs mer om Strimlad Kycklinglårfilé Sweet Chili-marinerad
Strimlad Kycklingbröstfilé Paneng Red Curry Läs mer om Strimlad Kycklingbröstfilé Paneng Red Curry
WOKRECEPT
Läs mer om Asiatisk pytt
Asiatisk pytt
Läs mer om Kycklingwok med ingefära.
Kycklingwok med ingefära.
Läs mer om Paneng red curry kyckling med jasminris & jordnötter
Paneng red curry kyckling med jasminris & jordnötter
Läs mer om Sweet Chili kyckling med spetskål, gröna bönor & nudlar
Sweet Chili kyckling med spetskål, gröna bönor & nudlar
Läs mer om Kycklingwok med Tunnskivad kycklingfilé
Kycklingwok med Tunnskivad kycklingfilé
Läs mer om Thai-wok med krispiga grönsaker
Thai-wok med krispiga grönsaker
Läs mer om Sweet chili kyckling med broccoli och blomkål
Sweet chili kyckling med broccoli och blomkål
Läs mer om Sweet Chili Kyckling med nudlar och svamp
Sweet Chili Kyckling med nudlar och svamp
Läs mer om Satay Wok med champinjon, tomat & salladslök