Antal personer:
Tillagningstid: 40min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer
- 2 st Äpplen
- 1 st Rödlök, stor
- 2 st Tomater, stora
- Salt och peppar
- 4 msk Smör
- 2 tsk Curry
Tillagning:
-
Skär filéerna i 1½ cm tjocka skivor.
-
Skala och skiva äpplet. Skiva löken och skiva tomaterna.
-
Lägg äppel- och lökskivor i botten på en ugnsfast form.
-
Varva kött- och tomatskivor över. Strö salt och peppar över.
-
Blanda samman curry och lite smör. Klicka överst i formen. Stek i ugn, 175 grader, 25-35 min. Servera gärna med broccoli.
Liknande recept
Läs mer om Festgratäng med blå och gröna druvor
Festgratäng med blå och gröna druvor
Läs mer om Kycklingfilé med oliv och grönsaksröra
Kycklingfilé med oliv och grönsaksröra
Läs mer om Korvspäckad kycklingfilé med garlic rise
Korvspäckad kycklingfilé med garlic rise
Läs mer om Ugnsgratinerad kyckling med saffran
Ugnsgratinerad kyckling med saffran
Läs mer om Inbakad fylld filé
Inbakad fylld filé
Läs mer om Herrgårdsfilé
Herrgårdsfilé
Läs mer om Grön dröm för vitlöksälskare
Grön dröm för vitlöksälskare
Läs mer om Ungsgratinerad kyckling med rökt sidfläsk
Ungsgratinerad kyckling med rökt sidfläsk
Läs mer om Festkyckling i Portvin
Festkyckling i Portvin
Läs mer om Canneloni med spenat, basilika och grillad kyckling