Guldfågelns värmande kycklinggrytor
Vi alla vet att vardagen kan vara svår att få ihop och i många fall tummar man på att laga god och näringsrik mat i all vardagsstress. Att förbereda en kycklinggryta som sköter sig själv på spisen eller i ugnen är därför ett perfekt sätt att få tid och aktiviteter att gå ihop, samtidigt som man får god och vällagad mat. Kycklinggrytor är även ett perfekt tillfälle för att göra ett storkok och göra matlådor som enkelt kan värmas upp. Lätt, gott och effektivt helt enkelt.
Både fryst och färsk kyckling går att använda i grytor. Många väljer färsk hel majskyckling på grund av den saftiga och goda smaken. Även kycklingdelar som lårben eller klubbor passar i en kycklinggryta. Kom ihåg att välja svensk kyckling!
Recept
Läs mer om Rosmarin- och dijonsenapsbräserad kycklingfilé
Rosmarin- och dijonsenapsbräserad kycklingfilé
Läs mer om Gryta med majskycklinglårfilé med paprika, potatis, tomat, örter, spiskummin och fetaost
Gryta med majskycklinglårfilé med paprika, potatis, tomat, örter, spiskummin och fetaost
Läs mer om Kycklinggryta med dragon och Dijon
Kycklinggryta med dragon och Dijon
Läs mer om Tomatbräserad majskycklinglår med tomat, persilja, citron och piri piri
Tomatbräserad majskycklinglår med tomat, persilja, citron och piri piri
Läs mer om Indiska Kycklinggryta med kardemummabasmatiris
Indiska Kycklinggryta med kardemummabasmatiris
Läs mer om Kycklinglårfilégryta med granatäpple
Kycklinglårfilégryta med granatäpple
Läs mer om Gryta med chili, apelsin & vitt vin
Gryta med chili, apelsin & vitt vin
Läs mer om Gryta på vinbrässerad lårfilé med murklor och ugnsrostad schalottenlök
Gryta på vinbrässerad lårfilé med murklor och ugnsrostad schalottenlök
Läs mer om Kycklinggryta med pumpa
Kycklinggryta med pumpa
Läs mer om Kycklinggryta med apelsin, tomat, chorizo, fetaost och oliver
Kycklinggryta med apelsin, tomat, chorizo, fetaost och oliver
Läs mer om Kycklinggryta med sting
Kycklinggryta med sting
Läs mer om Kyckling i grön curry med ingefära och citrongräs
Kyckling i grön curry med ingefära och citrongräs
Fler av våra Goda recept
Sortiment för grytor
Läs mer om Majskycklingklubba
Majskycklingklubba Läs mer om Majskycklingklubba
Läs mer om Majskycklinglårfilé 8-pack
Majskycklinglårfilé 8-pack Läs mer om Majskycklinglårfilé 8-pack
Läs mer om Majskycklingbröstfilé 4-pack
Majskycklingbröstfilé 4-pack Läs mer om Majskycklingbröstfilé 4-pack
Läs mer om Majskycklinginnerfilé
Majskycklinginnerfilé Läs mer om Majskycklinginnerfilé
Läs mer om Kycklingbröstfiléer
Kycklingbröstfiléer Läs mer om Kycklingbröstfiléer
Läs mer om Kycklinglårfilé
Kycklinglårfilé Läs mer om Kycklinglårfilé
Läs mer om Kycklingben
Kycklingben Läs mer om Kycklingben
Läs mer om Hel Majskyckling ca 1300 g
Hel Majskyckling ca 1300 g Läs mer om Hel Majskyckling ca 1300 g
Tips från oss! Ta vara på kycklingresterna och koka din egen buljong. Använd skrovet från en hel kyckling och koka grönsaker och kyckling i en stor kastrull. När hälften av vätskan har kokats bort är det klart. Njut av en god hemmagjord buljong som är helt fri från tillsatser!