Guldfågelns värmande kycklinggrytor
Vi alla vet att vardagen kan vara svår att få ihop och i många fall tummar man på att laga god och näringsrik mat i all vardagsstress. Att förbereda en kycklinggryta som sköter sig själv på spisen eller i ugnen är därför ett perfekt sätt att få tid och aktiviteter att gå ihop, samtidigt som man får god och vällagad mat. Kycklinggrytor är även ett perfekt tillfälle för att göra ett storkok och göra matlådor som enkelt kan värmas upp. Lätt, gott och effektivt helt enkelt.
Både fryst och färsk kyckling går att använda i grytor. Många väljer färsk hel majskyckling på grund av den saftiga och goda smaken. Även kycklingdelar som lårben eller klubbor passar i en kycklinggryta. Kom ihåg att välja svensk kyckling!
Fler av våra Goda recept

Tips från oss! Ta vara på kycklingresterna och koka din egen buljong. Använd skrovet från en hel kyckling och koka grönsaker och kyckling i en stor kastrull. När hälften av vätskan har kokats bort är det klart. Njut av en god hemmagjord buljong som är helt fri från tillsatser!