majskyckling
Matglädje med Tommy Myllymäki
SÅ SKA DET SE UT. Jag kan fortfarande känna en lyckokänsla när jag plockar ut en hel gyllene majskyckling från ugnen. Särskilt första gången jag skapat ett nytt recept. Med Guldfågelns saftiga och smakrika majskyckling som utgångspunkt har jag nu tagit fram fem nya möjligheter att njuta av kyckling. I år har jag valt att göra två recept på helstekt majskyckling – prova – det är alltid trevligt att samlas kring en hel kyckling vid middagsbordet. Här finns också nya recept på bröstfilé, lårfilé och dubbel bröstfilé med nya smaker och upplevelser – allt från asiatisk touch till italienska influenser. Lägg gärna tid på att få till en vacker uppläggning, det höjer upplevelsen och sätter fart på smaklökarna. Så lycka till, jag tror jag kan lova dig många lyckliga miner runt bordet redan vid första tuggan.